KUNDER - TrueMarketValue

Vores kunder siger

"TrueMarketValue bistod Albertslund Kommune med salget af Posthusgrunden på en professionel og transparent måde. På trods af et meget svært marked, lykkes det at få solgt ejendommen godt og effektivt. Vi har tænkt os at bruge TrueMarketValue igen på andre sager."
Hans Harding Møller
ALBERTSLUND KOMMUNE
"I starten var jeg ærlig talt lidt skeptisk overfor om det ville være muligt at sælge ejendomme digital og specielt om investorerne ville deltage i en ny og transparent salgsproces. Her må jeg indrømme at jeg blev meget positivt overrasket over ikke kun den effektive auktion hvor de rigtige investorer deltog - men også over den gode transaktionsstruktur, det høje serviceniveau, ekspertisen og det tætte samarbejde med TrueMarketValue (TMV). Det skabte den ønskede gennemskuelighed og det skabte en stor merværdi for PostNord. Vi er således meget tilfredse med TMVs værktøjer og performance, og det er ikke sidste gang vi har brugt TMV."
Jesper Friisberg
POSTNORD
"TrueMarketValue bistod os med salget af den meget centrale ejendom i Aarhus C, Latinergården. Det lykkedes os at opnå en tilfredsstillende pris og finde en stærk køber (PenSam) midt i Corona-krisen (april 2020). Vi oplevede stor transparens i processen og et stærkt, tæt samarbejde med TrueMarketValue hele vejen igennem salgsprocessen. Allan og Martin bidrog begge til en løsningsorienteret transaktion mellem Køber og Sælger."
Jonas A. Olesen
NRE REAL ESTATE A/S
"Vi satte 40 udlejningsrækkehuse til salg via TrueMarketValue. Det lykkedes TMV, at finde den rigtige køber i Heimstaden samt at opnå en tilfredsstillende pris – inden for 100 dage fra vi gik i markedet. Vi oplevede tæt og kompetent sparring, og værdiskabende rådgivning igennem hele processen. Vi vil klart anbefale TMV til andre, og ville selv bruge dem igen."
Mark Halleskov
KINNERTON CAPITAL
"Falck engagerede TMV til salget af 3 ejendomme. Vi er yderst tilfredse med samarbejdet. Vi opnåede et stærkt finansielt resultat, som følge af en grundig og effektiv proces."
Carsten Buch Sivertsen
FALCK
"TrueMarketValue hjalp BASF med salget vores komplekse pharma-fabrik i Medicon Valley. Det lykkedes at opnå en tilfredsstillende pris og finde en stærk køber i Chr. Hansen A/S og det var på mandatet, at ejendommen havde et produktspecialiseret design. Vi oplevede tæt support og TrueMarketValue-teamet var til rådighed igennem hele scouting og salgsprocessen og bidrog til en god løsning for alle parter."
Andreas Flindt
BASF A/S
"Vi engagerede TrueMarketValue til at sælge en kontor- og logistikbygning for at sikre den højest mulige salgsværdi parret med fuld gennemsigtighed og retfærdighed i transaktionsprocessen. TrueMarketValue nåede de opstillede mål og opnåede en salgspris, der var over værdiansættelsen fra det største lokale mæglerfirma. Vi kan anbefale at bruge TrueMarketValue til lignende projekter."
Maarten van der Knaap
McKesson Europe
“Jeg værdsatte virkelig TMVs drivkraft, energi og hårde arbejde for at løse vores udfordring. Begge parter spillede med åbne kort, og samarbejdet var både behageligt og produktivt. TMV er meget loyale over for klientens mål og behov - og de er unikke i at yde professionel, og objektiv rådgivning - selvom det var i strid med deres egne økonomiske interesse.”
Christian Baumann
LOGISTICA CPH
"Efter at have forsøgt at sælge Arresødal Slot og Hospice i to år via en anden ejendomsmægler uden resultater, valgte vi at engagere TrueMarketValue. Allan Kehlet Rieck og hans team udførte et meget tilfredsstillende arbejde og resultat. Allan var proaktiv og meget informativ under hele processen. Han viste en masse kreativitet for at finde den rigtige køber, der kan fortsætte med at passe godt på vores smukke ejendom. Allan tænker anderledes end de fleste andre ejendomsmæglere. Allan vil fremover være en af ​​vores go-to partnere. Vi takker for indsatsen og ønsker Allan og hans team held og lykke i fremtiden. I fortjener succes."
Arve Nilsson
FØLSGAARDHUSET
“Maksimering af værdi, samtidig med at virksomhedspolitik opretholdes - det er hvad en CRE-manager skal opnå. NegotiAuction er en innovativ tilgang fra TMV, der har vist BASF sin evne til at nå disse mål på foranderlige markeder. Vi værdsatte en ren og transparent proces for både potentielle købere, samt interne interessenter.”
Thomas Glatte
BASF
"Jeg engagerede TMV til at bistå os med at handle vores store portefølje af logistikejendomme. TMV var hurtig til at sætte sig ind i vores situation, og de tog stort ejerskab og udviste en enorm omhu og arbejdsindsats både dag og nat for at nå i mål."
Morten Mathiesen
NORDIC TRANSPORT GROUP
"Prop.Exchange hjalp os med at sælge en ejendom i Italien. Vi havde forsøgt at sælge ejendommen via sædvanlige kanaler før uden succes, og vi er derfor taknemmelige for Prop.Exchanges digitale platform og innovative indsats, der gjorde det lettere at sælge vores anlæg effektivt."
Claus Wirries
KELVION S.R.L

Et udvalg af vores kunder