KUNDER - TrueMarketValue

Vores kunder siger

"I starten var jeg ærlig talt lidt skeptisk overfor om det ville være muligt at sælge ejendomme digital og specielt om investorerne ville deltage i en ny og transparent salgsproces. Her må jeg indrømme at jeg blev meget positivt overrasket over ikke kun den effektive auktion hvor de rigtige investorer deltog - men også over den gode transaktionsstruktur, det høje serviceniveau, ekspertisen og det tætte samarbejde med TrueMarketValue (TMV). Det skabte den ønskede gennemskuelighed og det skabte en stor merværdi for PostNord. Vi er således meget tilfredse med TMVs værktøjer og performance, og det er ikke sidste gang vi har brugt TMV."
Jesper Friisberg
POSTNORD
"Falck engagerede TMV til salget af 3 ejendomme. Vi er yderst tilfredse med samarbejdet. Vi opnåede et stærkt finansielt resultat, som følge af en grundig og effektiv proces."
Carsten Buch Sivertsen
FALCK
“Jeg værdsatte virkelig TMVs drivkraft, energi og hårde arbejde for at løse vores udfordring. Begge parter spillede med åbne kort, og samarbejdet var både behageligt og produktivt. TMV er meget loyale over for klientens mål og behov - og de er unikke i at yde professionel, og objektiv rådgivning - selvom det var i strid med deres egne økonomiske interesse.”
Christian Baumann
LOGISTICA CPH
"Efter at have forsøgt at sælge Arresødal Slot og Hospice i to år via en anden ejendomsmægler uden resultater, valgte vi at engagere TrueMarketValue. Allan Kehlet Rieck og hans team udførte et meget tilfredsstillende arbejde og resultat. Allan var proaktiv og meget informativ under hele processen. Han viste en masse kreativitet for at finde den rigtige køber, der kan fortsætte med at passe godt på vores smukke ejendom. Allan tænker anderledes end de fleste andre ejendomsmæglere. Allan vil fremover være en af ​​vores go-to partnere. Vi takker for indsatsen og ønsker Allan og hans team held og lykke i fremtiden. I fortjener succes."
Arve Nilsson
FØLSGAARDHUSET
“Maksimering af værdi, samtidig med at virksomhedspolitik opretholdes - det er hvad en CRE-manager skal opnå. NegotiAuction er en innovativ tilgang fra TMV, der har vist BASF sin evne til at nå disse mål på foranderlige markeder. Vi værdsatte en ren og transparent proces for både potentielle købere, samt interne interessenter.”
Thomas Glatte
BASF
"Jeg engagerede TMV til at bistå os med at handle vores store portefølje af logistikejendomme. TMV var hurtig til at sætte sig ind i vores situation, og de tog stort ejerskab og udviste en enorm omhu og arbejdsindsats både dag og nat for at nå i mål."
Morten Mathiesen
NORDIC TRANSPORT GROUP
"Prop.Exchange hjalp os med at sælge en ejendom i Italien. Vi havde forsøgt at sælge ejendommen via sædvanlige kanaler før uden succes, og vi er derfor taknemmelige for Prop.Exchanges digitale platform og innovative indsats, der gjorde det lettere at sælge vores anlæg effektivt."
Claus Wirries
KELVION S.R.L

Et udvalg af vores kunder