NYHEDER - TrueMarketValue
10. februar 2021

Vi sætter en ære i at støtte foreninger, som kæmper for en bedre ejendomsbranche. Vi tror på, at vi sammen med CBS Real Estate Club kan hjælpe med at gøre fremtidens ejendomsbranche stærkere ved at fremme digitale værktøjer, som giver øget transparens og effektivitet til fremtidens ejendomshandler.

5. november 2020

Vi er tilhængere af big data og objektive fakta, når der skal handles ejendomme – transparent og effektivt. Derfor har vi indgået et tæt samarbejde med EjendomDanmark om brug af deres voksende database med seneste markedsindsigt.

Og vi fortsætter med at søge nye tiltag for at servicere vores kunder og investorer med de nyeste teknologier og de bedste værktøjer.

2. oktober 2020

TrueMarketValue vokser, og udvider derfor teamet med Ali.

Ali tiltræder som analyst og skal bistå på sager for både TMV og Prop.Exchange.

Ali kommer til os fra High Performance Institute Danmark og studerer cand.merc.fir på Copenhagen Business School.

9. juli 2020

Pensionsselskabet Pensam har føjet 120 lejeboliger til deres portefølje med købet af Latinergården på Borggade i Aarhus. Salget er formidlet af Truemarketvalue, mens Fokus Asset Management og Advokatfirmaet Poul Schmith har rådgivet køber. Kromann Reumert har bistået sælger juridisk.

27. november 2019

De nyopførte ejendomme ligger på henholdsvis M. P. Allerups Vej 65 i Odense, på Kometvej 15 i Horsens og på Lokesvej 18 i Hillerød. Ejendommene har et samlet bygningsareal på 12.700 kvm og et samlet grundareal på 61.600 kvm. Der er tale om ’Last-Mile Logistics’, det vil sige tæt på motorvejsnettet og samtidigt tæt på slutbrugerne.

12. november 2019

Analysevirksomheden Exometric og rådgivningsvirksomheden TrueMarketValue indgår samarbejde for at styrke grundlaget for ejendomshandler.

Det fortæller adm. direktør Nikolaj Pfeiffer, Exometric, og stifter og adm. direktør Allan Kehlet Rieck, Truemarketvalue

8. april 2019

TrueMarketValue vokser, og udvider derfor teamet med Gustav.

Gustav bliver ansvarlig for Legal & Compliance for både TMV og Prop.Exchange.

Gustav kommer til os fra Topdanmark, og studerer Erhvervsjura på Copenhagen Business School.

2. februar 2019

“Der var der stor konkurrence om ejendommen på grund af dens placering og udviklingsmuligheder.

Ejendomsselskabet Olav de Linde var stærkest i slutforhandlingen, der blev gennemført som en digital auktion mellem fire prækvalificere investorer.”

15. november 2018

“Vi opnår udvidede muligheder, som passer til vores fremtidige vækst i hovedstadsområdet”, siger ejendomsansvarlig Lars Aasberg, Kivi-Tex.

29. juni 2018

Vi har forrygende travlt, og udvider derfor teamet med Martin.

Martin bliver ansvarlig for IT, kommunikation, Prop.Exchange, samt projektleder for TrueMarketValue.

Martin kommer til os fra Djøf og har studeret International Business og cand.merc.bcm på CBS.

15. juni 2016

En tidligere ejendomschef i Mærsk har startet en ny onlineportal for auktion af selskabers ejendomme efter et koncept udviklet i Mærsk.

Efter 20 år hos A.P. Møller-Mærsk valgte Allan Kehlet Rieck i slutningen af 2015 at kvitte sit vellønnede…