NYHEDER - TrueMarketValue
3. marts 2022

TrueMarketValue sælger 40 udlejningsrækkehuse til Danmarks største, private boliginvestor, Heimstaden.

Sælger udtaler: Vi satte 40 udlejningsrækkehuse til salg via TrueMarketValue. Det lykkedes TMV, at finde den rigtige køber i Heimstaden samt at opnå en tilfredsstillende pris – inden for 100 dage fra vi gik i markedet. Vi oplevede tæt og kompetent sparring, og værdiskabende rådgivning igennem hele processen. Vi vil klart anbefale TMV til andre, og ville selv bruge dem igen.
Mark Halleskov, KINNERTON CAPITAL

21. januar 2022

TrueMarketValue sælger 788.000 kvm. jord, og op mod 150.000 kvm. byggeretter i Vinge til nyt byudviklingsprojekt ved Vinge station.

Vinder af auktionen er den svenskejede udvikler og boliginvestor Ikano Bolig, der ’glæder sig meget’ til at byudvikle et større privatejet område.

9. december 2021

Da Corona’en ramte landet blev vi enige om at kæmpe for ikke at få behov for offentlig støtte. Det lykkes – og vi fordoblede omsætning, overskud – og Gazelle statuer.

2. december 2021

TrueMarketValue vokser, og vi udvider derfor teamet med Melisa.

Melisa tiltræder som Legal Assistant og skal bistå med det juridiske samt Due Diligence for vores kunder.

Melisa kommer til os fra fsb og har studeret jura på Københavns universitet.

24. juni 2021

Tak for samarbejdet til 1927 Estate og Rubik Properties.

For sjette gang siden sin første ejendomsinvestering i Danmark i 2019 har den amerikanske forvalter Invesco købt et boligprojekt i hovedstadsområdet.

22. februar 2021

Svenske Catena erhverver sig seks logistiskejendomme – heraf fem i Danmark – til med en samlet værdi på godt 600 mio. kr. Transaktionen indeholder bl.a. en SEK 200mio. aktieemission som delbetaling.

10. februar 2021

Vi sætter en ære i at støtte foreninger, som kæmper for en bedre ejendomsbranche. Vi tror på, at vi sammen med CBS Real Estate Club kan hjælpe med at gøre fremtidens ejendomsbranche stærkere ved at fremme digitale værktøjer, som giver øget transparens og effektivitet til fremtidens ejendomshandler.

10. december 2020

Vi takker kunder og samarbejdspartnere for tilliden og støtten til at få fodfæste i ejendomsbranchen. Det har bestemt ikke været let – og vi er meget taknemmelige for denne vigtige anerkendelse fra Børsen. TrueMarketValue og Prop.Exchange er mere end nogensinde motiveret til at tilbyde vore seje kunder transparente og effektive ejendomstransaktioner.

5. november 2020

Vi er tilhængere af big data og objektive fakta, når der skal handles ejendomme – transparent og effektivt. Derfor har vi indgået et tæt samarbejde med EjendomDanmark om brug af deres voksende database med seneste markedsindsigt.

Og vi fortsætter med at søge nye tiltag for at servicere vores kunder og investorer med de nyeste teknologier og de bedste værktøjer.

2. oktober 2020

TrueMarketValue vokser, og udvider derfor teamet med Ali.

Ali tiltræder som analyst og skal bistå på sager for både TMV og Prop.Exchange.

Ali kommer til os fra High Performance Institute Danmark og studerer cand.merc.fir på Copenhagen Business School.

22. september 2020

Vi er stolte af alle vores transaktioner – men denne er helt speciel. En tom fabrik kommer i god og bæredygtig brug med Chr. Hansen som ny ejer. Og de vil skabe over 100+ nye danske arbejdspladser på ejendommen. 

Efter en international salgskampagne kan BASF også være sikre på at de har fundet den optimale køber til denne flotte fabrik. Der var både interesse fra Nordamerika, Asien og Europa – men køberen blev lokal – fordi Chr. Hansen tilbød den bedste kombination af værdi, transaktionssikkerhed og timing.

9. juli 2020

Pensionsselskabet Pensam har føjet 120 lejeboliger til deres portefølje med købet af Latinergården på Borggade i Aarhus. Salget er formidlet af Truemarketvalue, mens Fokus Asset Management og Advokatfirmaet Poul Schmith har rådgivet køber. Kromann Reumert har bistået sælger juridisk.

27. november 2019

De nyopførte ejendomme ligger på henholdsvis M. P. Allerups Vej 65 i Odense, på Kometvej 15 i Horsens og på Lokesvej 18 i Hillerød. Ejendommene har et samlet bygningsareal på 12.700 kvm og et samlet grundareal på 61.600 kvm. Der er tale om ’Last-Mile Logistics’, det vil sige tæt på motorvejsnettet og samtidigt tæt på slutbrugerne.

12. november 2019

Analysevirksomheden Exometric og rådgivningsvirksomheden TrueMarketValue indgår samarbejde for at styrke grundlaget for ejendomshandler.

Det fortæller adm. direktør Nikolaj Pfeiffer, Exometric, og stifter og adm. direktør Allan Kehlet Rieck, Truemarketvalue

8. april 2019

TrueMarketValue vokser, og udvider derfor teamet med Gustav.

Gustav bliver ansvarlig for Legal & Compliance for både TMV og Prop.Exchange.

Gustav kommer til os fra Topdanmark, og studerer Erhvervsjura på Copenhagen Business School.

2. februar 2019

“Der var der stor konkurrence om ejendommen på grund af dens placering og udviklingsmuligheder.

Ejendomsselskabet Olav de Linde var stærkest i slutforhandlingen, der blev gennemført som en digital auktion mellem fire prækvalificere investorer.”

15. november 2018

“Vi opnår udvidede muligheder, som passer til vores fremtidige vækst i hovedstadsområdet”, siger ejendomsansvarlig Lars Aasberg, Kivi-Tex.

29. juni 2018

Vi har forrygende travlt, og udvider derfor teamet med Martin.

Martin bliver ansvarlig for IT, kommunikation, Prop.Exchange, samt projektleder for TrueMarketValue.

Martin kommer til os fra Djøf og har studeret International Business og cand.merc.bcm på CBS.

15. juni 2016

En tidligere ejendomschef i Mærsk har startet en ny onlineportal for auktion af selskabers ejendomme efter et koncept udviklet i Mærsk.

Efter 20 år hos A.P. Møller-Mærsk valgte Allan Kehlet Rieck i slutningen af 2015 at kvitte sit vellønnede…